WEDSTRIJD F. C. Dyn. Zelem - C.S. Nieuwerkerken  4 - 4

DATUM 23-03-2007  20:00

DOELPUNTEN 1 - 0 Trippaers Eric, 1 - 1 C.S Nieuwerkerken, 1 - 2 C.S Nieuwerkerken, 2 - 2 Holtappels Tim, 2 - 3 C.S Nieuwerkerken, 3 - 3 Maes Johan, 4 - 3 Holtappels Tim, 4 - 4 C.S Nieuwerkerken.

VERSLAG In ons vorig verslag tegen Nieuwerkerken schreef ik dat het zowat de moeilijkste uit zege was van dat moment. Ook nu was het weer een moeilijke wedstrijd voor ons. Vooral na de nederlaag van vorige week in Wellen, was het een beetje afwachten hoe deze wedstrijd zou evolueren tegen een goede middenmoter die niets meer te verliezen had en dus zonder stress en met veel inzet aan de wedstrijd begon. Maar ook onze spelers hadden wat goed te maken na vorige week waardoor beide teams voor de 3 punten gingen. Met als resultaat een snelle wedstrijd met vele kansen aan beide kanten. Al snel werd het 1 - 0 voor ons, maar amper 1 minuut daarna was het al reeds 1 - 1 en net voor de rust werd het 1 - 2 voor Nieuwerkerken. Ook in de Tweede helft het zelfde spelbeeld maar een iets beter Dynamic waardoor we toch nog een verdiende gelijkspel behaalde, meer zat er spijtig genoeg niet in voor ons deze week omdat we nog niet 100 procent scherp stonden, maar in vergelijking tot vorige week was er beterschap zichtbaar maar spijtig genoeg niet voldoende om de 3 punten thuis te houden. Ook moesten we het doen zonder de Geel geschorste Kevin Billen. Gelukkig blijft de Tweede plaats op 3 wedstrijden van het einde nog steeds voor ons, maar het beloofd een spannende eindstrijd te worden De opstelling:1. Ben Jeuris, 2. Maes Johan, 4. Witters Chris, 5. Trippaers Eric, 6. Di Pasquale Livio, 8. Cosemans Ingmar, 9. Holtappels Tim